Kosten

De deelnameprijs bedraagt 425 euro (inclusief BTW) per persoon. Dit is inclusief een biologische lunch op beide dagen en een borrel op vrijdag 30 oktober. Kleine organisaties betalen 200 euro. Hieronder lees je hier meer over.

Wees er snel bij want voor deze eerste editie zijn slechts 75 kaarten beschikbaar.

Early Bird

  • Wie zich voor 21 september aanmeldt krijgt 75 euro korting en betaalt slechts 350 euro (inclusief BTW).

Grote organisaties

  • Als uit een organisatie meerdere mensen aan Camp15 willen deelnemen kan gebruik gemaakt worden van de ‘grote organisatie-korting’. Hierover kunt u een e-mail sturen naar Bureau Tij: info@bureau-tij.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Kleine organisaties

  • Organisaties met een omzet van minder dan 1 miljoen euro en een ANBI status komen in aanmerking voor een gesponsorde plek. Voor een gesponsorde plek betalen organisaties slechts 75 euro. Per organisatie kan één persoon voor dit bedrag deelnemen.
    Helaas zijn deze UITVERKOCHT!

    Voor organisaties of freelancers met een omzet van onder 1 miljoen euro bieden we een gereduceerd tarief aan van 200 euro (inclusief btw).

Aanmelden

De problemen met aanmelden zijn opgelost, aanmelden kan weer via het aanmeldformulier:

Uw naam (verplicht)

Organisatie

Ik kom in aanmerking voor een gesponsorde plek.

Functie

Aantal jaar ervaring

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Dieetwensen
vegetarischveganglutenvrij

Ik ga akkoord met de Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden

Je inschrijving wordt door ons per e-mail bevestigd. Je entreebewijs en programma, ontvang je medio oktober. Ben je onverwacht verhinderd? Vervanging is altijd mogelijk. Degene die jou vervangt, heeft toegang op vertoon van jouw entreebewijs.

Het is alleen mogelijk om kaarten te kopen voor twee dagen. Wil je slechts een dag komen, dan kan de andere dag iemand anders komen.

Annulering is uitsluitend aangetekend mogelijk. Voor annuleringen tot twee weken voor het event wordt € 50.– aan administratiekosten in rekening gebracht. Na deze datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd (dus ook als je nog niet hebt betaald).